Schließen

Közel a természethez

Kemping- & túrafelszerelések

Kedvenceink a kollekcióból

Barangolás a természetben

Funkcionális & könnyed túraruhák nőknek

  
   
Sajnos már elfogyott
  
  
  
  
  
  
  
   
   
  
   
     

Hegyen-völgyön át

Funkcionális & túraruhák férfiaknak

Kaland a láthatáron

Túrafelszerelések lányoknak & fiúknak

Kényelmes kempingezés

Kellékek sátorozáshoz & túrázáshoz

Mikroszálas törölköző

Különösen gyorsan megszárad

Mikroszálas anyagból készült törölközőink kiváló nedvszívóképességgel rendelkeznek, így nagyon gyorsan megszáradnak. Praktikusabb nem is lehetne!

Az alábbi méretekben kapható:
XL fürdőlepedő (100 x 200 cm)
Fürdőlepedő (70 x 140 cm)
Törölköző (50 x 100 cm)
2 törölköző (egyenként 40 x 60 cm)
  
  
  
 
 
  
 
 
   
 
  
   
  
  
  
   
 
  

Jó utat!

Praktikus kiegészítők autós utakhoz

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.