Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 46 2017
Kozmetikai tükör tartalék akkumulátorral

Kozmetikai tükör tartalék akkumulátorral

Powerbank-kel - mobil áramforrás utazás közben Tökéletes smink és áramellátás utazás közben is. A powerbank sminktükörnek "álcázva" vár a micro USB csatlakozóval rendelkező készülékekhez való mobil áramforrásként történő használatra, így például okostelefonok, táblagépek, MP3-lejátszók esetében. A li-polimer akkumulátor 3.000 mAh kapacitásával legfeljebb két akkumulátorfeltöltésre alkalmas. A mobil tartalékakkumulátor micro USB-n keresztül tölthető. A kék LED-ekkel ellátott töltésvisszajelző lámpa információval szolgál a mindenkori kapacitásról. A készlethez micro USB-töltőkábel és tárolótasak is tartozik. Háromszorosan nagyító tükör LED-es világítással A smink kijavításakor vagy a rúzsozáskor normál vagy háromszorosan nagyító, megvilágítható tükör közül lehet választani. A sminktükör kinyitásakor a LED-es világítás automatikusan bekapcsol.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.