Schließen

Közös főzőcskézés

Konyhai eszközök & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

A tűzhely körül

Edények, serpenyők & további konyhai segédeszközök

  
 
Sajnos már elfogyott
 
  
  
 
Sajnos már elfogyott
 
    
  
   
  
 
Sajnos már elfogyott
 
  
Sajnos már elfogyott
  
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
   
Sajnos már elfogyott
 
  
  
  
 

Jöhet a kóstoló!

Ötletek a finom falatok elkészítéséhez

 
Sajnos már elfogyott
 
  • Dekantáló
Kiváló minőségű, szájjal fújt üveg
4 995Ft
Gyorsnézet

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.