Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 22 2018
Kubb játék

Kubb játék

A kubb kültéri ügyességi játék svéd sakk vagy vikingsakk néven is ismert - ám akárhogy is hívják, mindenképpen jó móka. Az egész család használhatja, a játékhoz csupán olyan stabil talajra van szükség, mint a gyep, föld vagy aszfalt. Harc a királyért A kubbhoz két olyan csapatra van szükség, amelyek legkevesebb egy, legfeljebb hat játékosból állnak. A játékosok a király eltalálása nélkül, felváltva próbálják meg a másik csapat játékfiguráit feldönteni a dobófákkal. Az a csapat nyer, amelyik végül legyőzi a királyt. FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfából A játék tíz parasztból és egy királyból, valamint hat dobófából és négy pályajelölő karóból áll, és egy kiváló minőségű hordozótáska is tartozik hozzá - így bárhová magával viheti a játékot a szabadban. A játékfigurák FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfából készültek.
7 995 Ft
7 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Dobálós strandjáték

Szórakoztató ügyességi játék
4 495 Ft 3 295 Ft Quickshop

Dohányzóasztal

24 995 Ft 19 995 Ft Quickshop

Hintaszék

49 995 Ft 39 995 Ft Quickshop

Diaboló, sötétben világító játék

Játékosan fejleszti pl. a motorikus képességeket
3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop

Golyópálya-játék

Kül- és beltéri ügyességi játék az egész családnak
5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop

Glow in the dark diaboló

Játékosan fejlesztik a koncentrációt stb.
3 495 Ft Quickshop

Petanque

Kültéri ügyességi játék az egész családnak
5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop