Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Kültéri időjárásjelző állomás, karabiner
Sajnos már elfogyott

Kültéri időjárásjelző állomás, karabiner

4 495 Ft Az Ön megtakarítása 1 000 Ft
3 495 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kijelzi a hőmérsékletet, a levegő páratartalmát, a légnyomást, a várható időjárást és a pontos időt
  • Előrejelzi a következő kb. 8 óra időjárását: napos, enyhén felhős, felhős, esős
  • Karabinerrel – ideális utazáshoz

Kültéri időjárásjelző állomás, karabiner

Megrendelési szám: 40978

Hogy utazáskor is mindig tudja, milyen lesz az idő. Előrejelzi a következő kb. 8 óra időjárását: napos, enyhén felhős, felhős, esős. Kijelzi a minimum és maximum hőmérsékletet, a levegő páratartalmát, a légnyomást, a várható időjárást és a pontos időt. Hőmérséklet kijelzése °C-ban vagy °F-ban. 12 vagy 24 órás időkijelzés. Karabinerrel – ideális utazáshoz. Kijelzi az elem töltöttségi állapotát. Műanyagból. Alumínium karabiner. Elemmel.

Szín:

Fekete

Méret:

Kb. 5 x 12 cm

További termékinformációk letöltése

Outdoor-Wetterstation (PDF, 3 MB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

40978

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.