Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 24 2017
Labdadobó

Labdadobó

Ez a kutyajáték kutyát és gazdáját egyaránt le fogja nyűgözni! Senki sem szeret kedvence szomorú szemébe nézni, amikor a bot már megint egy pár méterrel tovább repült a kelleténél. Ez a rugalmas, enyhén hajlított formájú labdadobó kevés erőkifejtést igénylő, messzire történő dobásokhoz használható. Markolata a biztos tartás érdekében gumírozott. A rugalmas rögzítésnek köszönhetően nem csak labdák, hanem egyéb különböző formájú és méretű kutyajátékok is befoghatók és eldobhatók - a kezek pedig tiszták maradnak! 3 darabos kutyajáték: labdadobó 2 labdával A készlet két kutyáknak készült labdát tartalmaz: egy narancsszínű, vízen fennmaradó labdát apportírozó játékokhoz a strandon vagy a vízben, valamint egy sárga, különleges alakú labdát, amely kiszámíthatatlan irányba pattog.
2 495 Ft
2 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.