Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2017
Lábmasszázsfürdő

Lábmasszázsfürdő

Frissítő pezsgőfürdő és reflexzónás masszázs Jót tesz a fáradt lábaknak. Ez a lábfürdő két olyan jótékony hatású programmal rendelkezik, amelyek élénkítik és felfrissítik a fáradt lábat. Vagy a frissítő pezsgőfürdőt kombináljuk a reflexzónás masszázzsal, vagy a meleg pezsgőfürdő nyújtotta kényeztetést élvezzük masszázs nélkül. Lábmasszázs masszázsgörgőkkel és rücskös kialakítással Ez a lábmasszázsfürdő két olyan kivehető masszázsgörgővel és a masszázshatást növelő rücskös kialakítással készült, amelyek a használat során elkényeztetik a lábat. Annak érdekében, hogy a víz ne hűljön ki, a beépített fűtés temperálja a vizet. Praktikus részletek Csúszásgátló gumitalpak gondoskodnak a stabilitásról még sima padlón is. Hogy a padló a használat során száraz maradjon, a lábfürdőt fröccsenésgátlóval is ellátták. A kád 46-os cipőméretig használható.
12 995 Ft
12 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.