Schließen
Steppelt pehelypaplan- és párnaszett gyerekeknek
60% fehér pehellyel és 40% fehér tollal töltött
24 995 Ft Quickshop
Takaró
Több színnel szőtt pléd körbefutó díszvarrással
11 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Perkál ágynemű, csíkos kétszemélyes
Különösen puha, könnyű és sima
11 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Gumis lepedő magas matrachoz, kék, extra
Max. 35 cm magas matracokhoz használható
6 495 Ft 5 495 Ft Quickshop
Perkál ágynemű, hullám mintás, 1 személyes
Különösen puha, könnyű és sima
8 495 Ft 5 495 Ft Quickshop
2 jacquard függöny szettben
Konfekcionált készfüggöny - azonnal felakasztható
12 995 Ft 9 995 Ft Quickshop
Perkál ágynemű, egyszemélyes
Különösen puha, könnyű és sima
8 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
Gumis jersey lepedő, fehér, extra
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
6 495 Ft Quickshop
Kétoldalas pamut flanel ágynemű, 1 személyes
Kellemesen puha és meleg
9 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Kétoldali renforcé ágynemű, mintás, 1 személyes
Különösen puha, könnyű és sima
7 995 Ft Quickshop
Vízpárna
Belső vízkamra - puha és megtámasztó
14 995 Ft Quickshop
2 az 1-ben utazópárna
Tarkópárna és fejpárna egyben – egyszerűen átalakítható
4 995 Ft Quickshop
XL-es fürdőlepedő, mintás
Strandkendőként vagy pareoként használható
5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Gumis jersey lepedő, világoskék, extra
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
5 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Gumis jerseylepedő, sötétkék, extra
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
6 495 Ft Quickshop
2 jersey párnahuzat, 70x90, szürke
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Jacquard asztalterítő, fehér, 140×180 cm
Beleszőtt rombuszmintával
4 495 Ft 3 295 Ft Quickshop
Toll- és pehelypárna, 40x80 cm
Tollal és fehér pehellyel töltött, 85% toll, 15% pehely
9 495 Ft Quickshop
Jacquard asztalterítő, bézs, 150x275cm
-35 %
néhány darab kapható
Jacquard asztalterítő, bézs, 150x275cm
Selymesen csillogó, beleszőtt minta
6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Asztalterítő, 10 személyes, krém
Dekoratív megjelenés aranylóan csillogó fonallal
6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Tarkópárna
Viszkoelasztikus habszivacsból
4 495 Ft Quickshop
Gumis lepedő magas matrachoz, kék, szimpla
Max. 35 cm magas matracokhoz használható
4 495 Ft 4 195 Ft Quickshop
Jacquard asztalterítő, fehér, 10 személyes
Beleszőtt rombuszmintával
5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Kétoldalas ágynemű gyerekeknek, rózsaszín
Különösen puha, könnyű és sima
7 495 Ft Quickshop
2 jersey párnahuzat szettben, szürke
Puha és lágy tapintású
3 495 Ft Quickshop
Gumis jersey lepedő, szürke, szimpla
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Kétoldalas ágynemű gyerekeknek, kék
Különösen puha, könnyű és sima
7 495 Ft 6 695 Ft Quickshop
Párna oldalt alvóknak
Kényelmes megtámasztás oldalt alvók számára
6 495 Ft Quickshop
Gumis jerseylepedő, krém, szimpla
Rugalmas, kötött termék - puha és selymes
3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop
1

Lakástextíliák a kellemes otthonért

A saját otthon minden bizonnyal a világ legszebb helye. Különösen akkor érezzük jól magunkat otthonunkban, ha a részletekből szeretet sugárzik. Párnákkal, függönyökkel, ágytakarókkal, plédekkel vagy egyéb textil lakáskiegészítőkkel minden helyiségbe melegséget és meghittséget lehet varázsolni. Fedezze fel lakástextíliáinkat és merítsen inspirációkat!

Hogyan lehet a lakástextíliákkal az otthonosság érzését növelni?

Egyszerűen: a bútorok, pl. a kanapé, a szekrények stb. a berendezés nélkülözhetetlen alapját képezik. A meghitt otthonhoz azonban a lakástextíliák is elengedhetetlenül fontosak. Ugyanis feldobják, kihangsúlyozzák vagy akár megváltoztatják az adott helyiség atmoszféráját. Ebben például a színek, az anyagok és a minták is nagyon fontos szerepet játszanak:

Otthonosság az anyagoknak köszönhetően

Az anyagok egy helyiségnek már csak azzal is melegséget és meghittséget kölcsönöznek, hogy a helyiségbe hangulatot varázsolnak. De nem csak átvitt értelemben fejtik ki hatásukat: ha Ön reggel könnyű, puha párnák között ébred, elhúzza a függönyt, és közben a lába alatt a bolyhos padlószőnyeget érzi, akkor például egyszerűen sokkal jobban érzi magát. És tudat alatt már csak az anyagok megpillantásakor is ez az ellazult jóérzés jut eszébe.

A változatosság megteremtése

Ha Ön szeret dekorálni, a lakástextíliák & kiegészítők jelentik a legegyszerűbb módját annak, hogy új színeket varázsoljon otthonába. Amíg például egy egyszerű szőrmetakaró a konyhapadon rusztikus atmoszférát teremt, a csipkével díszített párnahuzatok csodálatos vintage-hangulatot varázsolnak a nappaliba. És ami a legjobb: Az évszaknak megfelelően és a kedvétől és a hangulatától függően Ön mindig alkothat valami újat.

A helyiség akusztikájának javítása

Az, hogy egy helyiséget otthonosnak találunk-e, nem csak az optikai hatásoktól függ. Többi érzékszervünk is a legkülönfélébb tényezőkre reagál. Ha egy helyiségben például csak kevés berendezési tárgy, valamint sok nagy és sima felület található, érzékelhető visszhang keletkezik. Az ilyen kellemetlen akusztikát úgy kerülhetjük el, hogy a helyiségben szőnyegeket, takarókat és függönyöket használunk. A textil ugyanis tompítja a zajokat.

Színek használata

A falakon és a bútorokon ugyan lehet célzottan használni a színeket, de sokkal egyszerűbb a textíliák színárnyalataival, kontrasztjaival és mintáival játszani. Így minden helyiségben külön-külön, lépésről lépésre megvalósítható egy-egy színséma – például nyugtató kék vagy ellazító lila a hálószobában vagy élénkítő hatású zöld a nappaliban. Különösen harmonikus hatást kelt a gyengéd pasztellszínek és az erőteljes nüanszok kombinációja.

Mire kell ügyelni lakástextíliák vásárlásakor?

Ahhoz, hogy lakástextíliái hosszú ideig örömet nyújtsanak az Ön számára, a minőség nagyon fontos: puha a bőrnek, tartós, könnyen ápolható – vásárláskor a következő kritériumokra ügyeljen:

Anyagminőség

Mindegy, hogy fejpárna, ágytakaró, lepedő vagy matrac - a mindennapi életben a legtöbb lakástextil nagyon közel kerül Önhöz és bőréhez. A használt szálak ezért csak puhák lehetnek, és nem szabad szúrniuk. Különösen a bőrbarát tulajdonságok nagyon fontosak. Lakástextíliáinál ezért különösen ügyeljen a gondosan ellenőrzött anyagokra, amelyek így biztosan nem tartalmaznak káros anyagokat. A természetes anyagok, például az egyszerű pamut, a melegítő hatású gyapjú és a nemes selyem, általában nagyon kíméletesek.

Könnyű ápolás

Ha Ön otthonában nemcsak lakni, hanem élni is szeretne, lakástextíliáit nem kell már a legkisebb folt miatt is azonnal a tisztítóba vinni. A pamutból készült termékek általában minden gond nélkül kimoshatók. De a poliészter-anyagok ápolása is rendkívül egyszerű, mivel a kosz nem tud mélyen behatolni a szövet struktúrájába. Párnák és egyéb töltött termékek, például ágytakarók esetén célszerű levehető, külön mosható huzatokat használni.

Fedezze fel a Tchibo minőségű és kedvező árú lakástextíliákat!

Online szortimentünkben is könnyen ápolható, gyönyörű mintájú, színű és kellemes tapintású lakástextíliák nagy választékát kínáljuk. Győződjön meg róla saját szemével, és böngéssze végig kategóriáinkat:

Fejpárnák

Kicsi, nagy, levegős és stabil - szortimentünkben fejpárnák nagy választékát kínáljuk, amelyeken a fej és a nyak megfelelően megpihenhet. A másnap reggel szokásos hátfájás nélküli, pihentető alváshoz például speciális párnákat kínálunk, attól függően, hogy Ön az oldalán, a hasán vagy a hátán alszik-e.

Lepedők

A puha, bőrkímélő és könnyen ápolható lepedők megvédik a matracot a szennyeződésektől, és éjszaka kellemes alátétként funkcionálnak. Szortimentünkben szabvány- és extraméretű lepedők nagy választékát kínáljuk. Válassza ki a legkülönfélébb színek közül a kedvenc ágyneműjéhez illő lepedőt!

Díszpárnák

Mindegy, hogy a kanapén, a sarokülőn vagy az ágyban – a díszpárnák extra adag otthonosságot varázsolnak otthonába, és még szépek is. Fedezze fel szortimentünkben a klasszikus tervezésű, elegáns vagy a divatszínekben és feltűnő mintákkal készült párnáinkat. A dekorálás így igazán örömet szerez!

Ágytakarók

A matracok mellett a kiváló minőségű ágytakarók is elengedhetetlenek kellékei az egészséges alvásnak. A jó takarót mindenekelőtt az jellemzi, hogy alvás közben nem fázunk, de nem is izzadunk. Lehetőleg legyen légáteresztő, nedvességszabályozó és légzésaktív. Ebben az esetben valóban pihentető lesz az éjszaka.

Minőségi garanciánk a lakástextíliákra

Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezért – a tervezéstől a megvalósításig – szigorúan felügyeljük azok eredetét és gyártását. Így biztosítjuk, hogy termékeinek a legmagasabb követelményeknek is eleget tegyenek. Ez természetesen lakástextíliáinkra is vonatkozik: a fejpárnáktól a matracokig minden termékünk bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

Termékeink kiváló minőségét Ön onnan ismerheti fel már azelőtt, hogy a kezébe vette volna, hogy különféle minőségpecséteket viselnek magukon. A TCM, vagy „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsétet - amely többek között garantálja, hogy termékeink mentesek a káros anyagoktól - termékeink csak belső és külső hitelesítők által elvégzett vizsgálatokat követően kapják meg. A további pecsétek, pl. az OCS-100 és OCS-Blended arról tanúskodnak, hogy textíliáink legalább 95 százalékban bio-pamutból (OCS 100) állnak, vagy egy bizonyos arányban tartalmaznak bio-pamutot (OCS Blended).