Lány babaruhák: csinos stílus a kicsiknek

Itt egy csinos nadrág, ott egy rózsaszín pizsama és egy kis kalap. Amikor a babára való várakozási idő növekszik, akkor nehéz a lány babaruhák mellett elmenni. A Tchibo-nál nemcsak a fontos kezdeti felszereléseket találja meg, hanem csinos és divatos Babaruhákat is egészen a kúszáson túli időszakig. Legyen szó nyárról vagy télről, újszülöttről vagy már idősebb gyermekről: a Tchibo webáruházban bájos babaruhák teljes választéka várja Önt. Biztosítsa be magát a legjobb ajánlatokkal most!
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 295 Ft 2 695 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 2 295 Ft 1 895 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 295 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
1

Így kezdjünk hozzá: A megfelelő lány ruházat

Még mielőtt a kisbaba megérkezik, biztosan felhalmozza a szekrényben az első Lány babaruhákat, leendő hercegnőjének. Néhány dolgot azonban figyelembe kell vennie, különösen a kezdeti felszerelésekkel kapcsolatban. Amikor a lányoknak szánt babaruhákról van szó, az 50/56-os méret nem hiányozhat. Ez a legtöbb újszülöttnek megfelelő. Ne feledje azonban, hogy a csecsemők gyorsan nőnek, és a kis méretek gyakran csak néhány hétig vagy akár csak néhány napig megfelelőek. Különösen a babakabátok esetében érdemes egy mérettel nagyobbat választani. Az ujjak könnyen visszahajthatók, hogy a kabát megfelelően illeszkedjen. A színek tekintetében a fehér és a rózsaszín dominál a kislányok ruhatárában, de a pasztell árnyalatok színes nyomatokkal is nagyon divatosak.
Jól felszerelt minden időjáráshoz: Baba divat lányoknak

Jól felszerelt minden időjáráshoz: Baba divat lányoknak

Aranyos Lány babaruhák minden helyzetre rendelkezésre állnak - télen, nyáron. Ügyeljen azonban arra, hogy a baba ne hűljön át és ne melegedjen túl. A meleg nyári napokon elég egy könnyű és légies öltözék. A huzatos őszi vagy hideg téli napokon gondoljon egy kis sapkára és egy meleg takaróra a babakocsiba. A felnőttekhez hasonlóan a réteges öltözködés a csecsemők öltöztetéséhez is ideális. Ez lehetővé teszi, hogy egyénileg reagáljon a hőmérséklet ingadozásokra. Tippünk: Vásároljon Lány babaruhákat szettben! A leggingsek, ingek és szoknyák színei, mintái és szabásai például összehangoltak, és tökéletesen illeszkednek egymáshoz.
A babaruhák megfelelő ápolása

A babaruhák megfelelő ápolása

Legyen szó nadrágról, ruháról, ingről vagy pizsamáról - minden ruhadarabot egyszer ki kell mosni az első viselés előtt. A plüssállatokat is. Ennek során nézze meg a mosási címkét a megfelelő ápoláshoz! Amikor Lány babaruhák vásárlásán gondolkodik, a funkcionalitásnak éppúgy szerepet kell játszania, mint az árnak és a megjelenésnek. A tartós anyagok legyenek magas hőmérsékleten moshatók, ugyanakkor kényelmesnek kell lenniük a baba bőréhez. A babaruhák mosásakor kerülje a textil puhító használatát, vagy használjon speciális, csecsemő ruhákhoz szánt szert. Higiéniai vagy fertőtlenítő öblítésre nincs szükség.

A Legjobb Tchibo Minőség a Lány Babaruhák Kínálatában

Különösen, ha a kicsikről van szó, fontos, hogy a ruhák minősége megfelelő legyen. A Tchibo esetében emiatt nem kell aggódnia. Mert Lány babaruhák kínálatunkban elnyerték a TCM jelölést - Tchibo Tanúsított Árucikkek. Ez azt jelenti, hogy lány divatárunkat külső intézetek vizsgálják káros anyagok szempontjából. A Tchibo webáruházban olyan organikus pamutból készült ruhadarabokat is talál, amelyek nem csak jól néznek ki, de puhák és kényelmesek is a baba bőrének. Győződjön meg kiváló minőségünkről, és vásároljon Lány babaruhák termékeinkből kedvezményes áron a Tchibo-nál!
A Legjobb Tchibo Minőség a Lány Babaruhák Kínálatában