Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 53 2015
Lány kifordítható steppelt dzseki

Lány kifordítható steppelt dzseki

Egyedülállóan könnyű és meleg Annyira könnyű, közben pedig olyan jó meleg! A steppelt kabátot olyan egyedülállóan könnyű köztes réteggel látták el, amely optimális hőszigetelésről gondoskodik. A külső anyag szélálló és lepergeti az esőt. Mindemellett a környezetbarát ecorepel® impregnálás szennyeződéstaszítóvá teszi a kabátot. 1 kabát - 2-féle viselet A kifordítva is hordható kabátnak két olyan különböző oldala van, amelyek ragyogó színeikkel előcsalogatják a Napot: egy kék oldal bevágott zsebekkel és egy pinkszínű oldal két rávarrt zsebbel.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 53/2015  Téli LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.