Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 43 2017
Lányka kabát minden időjárásra

Lányka kabát minden időjárásra, csíkos

Ennek a kabátnak köszönhetően minden idő "kinti idő"! Lezárt varrásokkal ellátott, szélálló, vízhatlan és lélegző bevonata 3.000 vízoszlop nyomásának áll ellen, környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően pedig még szennyeződéstaszító is. Megfelelő védelem és kényelem A levehető kapucnis, minden időben hordható kabát patentgombos, dupla szélvédőszegéllyel, valamint állvédős állógallérral rendelkezik. A lekerekített alsó szegéllyel készült, kissé hosszabbra szabott hátrészt rugalmas, húzott kialakítással látták el, ennek köszönhetően a kabát enyhén karcsúsított. Könnyen fel- és levehető Annak érdekében, hogy az esőkabátot könnyen fel- és le lehessen venni, az ujjait taftbéléssel látták el, a törzsrészen pedig hálós bélés gondoskodik a kényelmes viseletről. Hogy viselője sötétben is jól látható legyen, az ujjakon és hátul fényvisszaverőkkel látták el a kabátot.
9 495 Ft
9 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.