Menő ruhák modern lányoknak és minden alkalomra

Alkalmi ruhák a mindennapokra vagy elegáns ruhatár egy ünnepi alkalomra – nem számít, a Tchibo-nál minden alkalomra találsz lányruhákat. Robusztus farmernadrágok, amelyek (szinte) bármilyen kalandot bevállalnak, praktikus hosszú ujjú ingek kellemes színkombinációkban vagy pólók kedvenc hőseiddel – nálunk olyan olcsó gyermekruhákat találsz lányoknak, amelyek a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt tetszenek. A következő családi ünnepségre is készen áll egy elegáns kombináció, amelyhez egy díszesebb, lyukacsos hímzéssel vagy fodrokkal díszített ruha kell. A legjobb, ha ezzel egy időben a hozzá illő kardigánt is megrendeli.
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1 ...

Ruhák, szoknyák, rövidnadrágok – sokoldalú lányruhák nyárra

Amint az első meleg napsugarak áttörnek a felhőkön, a kicsik örülnek, hogy végre újra rövid ruhában mehetnek ki a szabadba. A kis divatrajongók számára a Tchibo számos gyönyörű ruhát és szoknyát kínál a nyárra. A jersey ruhák különösen azért nagyon népszerűek, mert magas pamut tartalmuknak köszönhetően jól érzik magukat, és könnyen befogadnak minden mozgást a levegőben. Fedezze fel a pamut ruhákat időtálló csíkos kivitelben, divatos, megfordítható flitterekkel és légies kis pántos ruhákkal, pl. virágmintával. Akár harisnyával, akár harisnya nélkül – különböző árnyalatú, rakott vagy divatos tüllszoknyáink megdobogtatják a lányok szívét. A kis kalandorok a legjobb, ha rövidnadrággal, például alkalmi farmernadrággal vannak felszerelve – így semmi sem áll a mozgás szabadságának útjában.
Hosszú lány ruhák a hideg napokra

Hosszú lány ruhák a hideg napokra

Gyermekruha kínálatunk a nyári lánydivat mellett modern kombinációkat is kínál a hűvös napokra. A farmer nadrágok általánosan népszerűek, és valóban minden nap használhatók – strapabíróak és könnyen kombinálhatók a színek tekintetében. A leggings a lányok ruházatának klasszikusa. A farmerek szellős alternatívája, és ruhákkal, szoknyákkal és rövidnadrágokkal kombinálva is igazi mindenes. Fedezze fel a lányoknak szánt modern nadrágokat, treggingseket és chinókat is. Az interneten is beszerezhet hozzá illő pulóvereket, hosszú ujjú és kardigánokat – divatos nyomatokkal vagy időtlen mintákban.
Minden időjárásra felkészülve: esőruházat lányoknak

Minden időjárásra felkészülve: esőruházat lányoknak

Esős napokon elengedhetetlen a szélálló és mindenekelőtt vízálló esőruha. Üzletünkben robusztus eső- és sárnadrágokat talál kislányoknak – és természetesen a hozzá illő esőkabátokat is. A softshell ruhák különösen praktikusak a kisgyermekek számára nedves időben. Az idősebb lányok a stílusos esőkabátokat vagy parkákat részesítik előnyben, amelyek hosszabb szabásúak, és így kellemesen szárazon tartják őket. A Tchibo termikus esőkabátjai szintén puha Mircofleece béléssel vannak ellátva, és különösen ősszel jó választásnak bizonyulnak. Ezenkívül a Tchibo esőkabátok és -nadrágok környezetbarát ecorepel® impregnálással vannak kezelve, és így 3000 mm-es vízoszlopnak is ellenállnak. Ugyanez vonatkozik a lányoknak szánt síruházatunkra is, amely a téli szezonra szánt síkabátokat, sínadrágokat és hóruhákat foglalja magában.

"Jól megmunkált" lányruhák a Tchibo-tól

Kiváló minőségű anyagok és szakszerű kivitelezés – ez különösen fontos számunkra. Ez felismerhető a TCM pecsétünkről, amely a "Tchibo Minősített Áruk" (Tchibo tanúsított áru) rövidítése. A Tchibo azonban nagy jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóság témájának is. A "GUT GEMACHT"-pecséttel igazoljuk, hogy a termék fenntartható módon készült. Ellenőrizze az egyes termékek részletes leírását, hogy megtudja, milyen tömítéssel rendelkezik. Minden ruhadarabunkat külső cégek is vizsgálják a káros anyagok szempontjából.
Jól megmunkált lányruhák a Tchibo-tól