Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 6 2014
Láthatósági öv, 1 méret

Láthatósági öv, 1 méret

Az innovatív világítástechnológiának és a fényvisszaverő betéteknek köszönhetően jobb láthatóságot biztosít sötétben. Kétféle világítási mód: folyamatos világítás vagy villogó fény beállítható. Puha, elasztikus anyagból készült – lélegző, hálós béléssel. Elasztikus, állítható bőségű csatos mellpánt. A ráfröccsenő víz ellen védett 2 nyitott rekesz: 1 x a kezelőelem számára, 1 x pl. kulcs vagy mobiltelefon számára. Üzemideje funkciótól függően: max. 50 óra. Láthatóság legfeljebb 300 m-ig. Használati útmutató is tartozik hozzá.
6 995 Ft
6 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek