Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 46 2017
LED-es adventi naptár

LED-es adventi naptár

Ez az adventi naptár 24-szeresen szépíti meg a várakozás időszakát - egyúttal karácsonyi hangulatot áraszt: olyan rászerelhető, álló fadíszekkel látták el, amelyeken melegfehér fénnyel világító LED-ek találhatók és amelyek a teljes adventi időszak alatt közvetett fénnyel világítják meg a téli kompozíciót. A 24 fiók különböző méretű és tetszés szerint megtölthető apró ajándékokkal. Időzítőfunkcióval A világítás az alján be- és kikapcsolható - vagy ezt a feladatot akár az időzítőre is hagyhatja, amely a fényt hat óra elteltével automatikusan kikapcsolja, majd 18 óra elteltével automatikusan újra bekapcsolja.
17 995 Ft
17 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2017  Ünnepi készülődés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Jacquard asztali futó, piros hímzéssel

Beleszőtt kereszt-hímzés mintával
3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop

4 tányéralátét szettben, arany csík

Elegáns kialakítás széles, aranyszínű csíkokkal
3 695 Ft 2 995 Ft Quickshop