Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2017
LED-es, akkus zseblámpa powerbank-kel

LED-es akkus zseblámpa powerbank-kel

Ez a készlet világosságról gondoskodik - és kiegészítő akkumulátorteljesítményről. A karabinerrel a táskára vagy a hátizsákra rögzíthető lámpát olyan beépített, melegfehér fénnyel világító LED-ekkel látták el, amelyek extrém fényesen világítanak. A powerbank ott biztosít hordozható áramforrást, ahol éppen szükség van rá, ezen kívül mind a zseblámpát, mind pedig az okostelefont és egyéb USB-n keresztül tölthető készülékeket ellátja árammal. A lámpa és a powerbank felfröccsenő víz ellen védett házzal rendelkezik, ezáltal tökéletesen alkalmas szabadtéri tevékenységekhez. Funkcionális részletek Akkumulátor teljesítmény 2.200 mAh – kb. 1 okostelefon-feltöltéshez vagy max. 25 órán át világító zseblámpához 1 USB- és 1 micro USB kimenet Töltőáram max. 2,4 A Fényáram max. 80 lumen

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 22/2017  Kemping- és túrakellékek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.