Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 15 2017
LED-es égősor, 10 rattan gömbbel

LED-es égősor, 10 rattan gömbbel

Ez a beltéri használatra alkalmas, elemes működésű égősor tíz rattanfonatú gömbbel és melegfehéren világító LED-ekkel biztosít csodálatosan lágy, meghitt fényt. Az utolsó gömböt kábelhosszabbítóval és akasztófüllel látták el a könnyű felfüggesztés érdekében. Égősorok energiatakarékos időzítőfunkcióval A beépített időzítőfunkció hat óra elteltével automatikusan kikapcsolja az égősort, majd mintegy 18 óra elteltével automatikusan újra bekapcsolja. Így mindig ugyanabban a napszakban gondoskodik hangulatos, energiatakarékos megvilágításról.
3 995 Ft
3 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

LED-es kültéri égősor, 500 db

Melegfehér fénnyel világító LED-ek
11 995 Ft Quickshop

Mikro-LED-es égősor, csepp alakú égők

20 égő melegfehér fénnyel világító LED-ek
2 995 Ft Quickshop

LED-es égősor, villanykörte formájú égők

10 villanykörte formájú LED-es égő
7 995 Ft 6 995 Ft Quickshop