Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2015
LED-es égősor, 8 papírcsillag

LED-es égősor, 8 papírcsillag

Csodálatos téli hangulat! A nyolc melegfehér fénnyel világító LED-ekkel ellátott papírcsillag hangulatos megvilágítást biztosít. A kis lyukacsos minta szép fényjátékot varázsol. Például a polcok vagy ablakok egyszerű kidíszítéséhez az utolsó papírcsillagot kábelhosszabbítóval és akasztófüllel is ellátták. Energiatakarékos időzítő funkció A beépített időzítő funkció 6 óra elteltével automatikusan kikapcsolja, majd 18 óra elteltével ismét bekapcsolja az égősort. Így az mindig ugyanabban a napszakban gondoskodik hanglatos, energiatakarékos megvilágításról. Elemes működés Ez az égősor elemmel működik. Egy készlet elemmel körülbelül 200 órán át világít.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 49/2015  Vidám ajándékötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.