Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 46 2017
LED-es fényfüggöny 9 csillaggal

LED-es fényfüggöny 9 csillaggal

Ez a melegfehér fénnyel világító karácsonyi világítás azonnal hangulatos légkört teremt a lakásban. Az égősor egy középen elhelyezkedő nagy csillagból és nyolc olyan kiváló minőségű akrilból készült, kisebb oldalsó csillagból áll, amelyeket egy-egy LED-del is elláttak. Az égősor kilenc olyan tapadókorongos, átlátszó akasztóval rendelkezik, amelyekkel könnyen és rugalmasan rögzíthető - például fényfüggönyként az ablakkertre, vagy más sima felületekre, például polcra vagy szekrényre. Időzítővel Az égősor az időzítőnek köszönhetően saját maga ismeri fel, hogy mikor jön el az ideje: hat óra elteltével automatikusan ki-, majd 18 óra elteltével újra bekapcsol.
6 995 Ft
6 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2017  Ünnepi készülődés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.