Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 45 2016
LED-es karácsonyfagyertya, 10 darabos

LED-es karácsonyfagyertya, 10 darabos

Ez a tíz vezeték nélküli LED-es karácsonyfagyertya remek alternatíva a klasszikus megvilágítás helyett. Egyszerűen az ágakra csíptethetők, majd a gömbcsuklós kialakítás révén igazíthatók. Be- és kikapcsolásuk kényelmesen, távirányítóval történik. Egy elemkészlettel legalább 120 órán át világítanak. Hangulatos, biztonságos karácsonyfa megvilágítás A melegfehér fénnyel világító LED-ek hangulatos légkörről gondoskodnak és tűzveszély nélküli, biztonságos megvilágítást tesznek lehetővé. A 11 darabos, távirányítós LED-es gyertyakészlet egyaránt alkalmas fenyőfák bel- és kültéri díszítésére.
8 995 Ft
8 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.