Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2017
LED-es kültéri égősor

LED-es kültéri égősor

Ezzel a lampionokkal ellátott LED-es égősorral hangulatosan megvilágítható a kert, az erkély vagy a terasz. A világítás a különösen hosszú bekötőkábelnek köszönhetően például virágcserép, növénytartó edény, üvegház vagy rózsával futtatott ív díszítésére használható, a négy különböző színnel világító 14 melegfehér LED révén pedig rendkívül különlegesen mutat. Égősor külön napelemmel - kültéri használatra alkalmas Az égősor egy olyan beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet külön napelem lát el energiával - energiatakarékos és környezetbarát áramtermelési mód. Sötétedéskor a lámpa automatikusan bekapcsol. A napelemet földbe szúrható nyárssal, valamint be-/kikapcsolóval is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2017  100 dolog nyárra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.