Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2018
Led-es mécses égősor

Led-es mécses égősor

Hangulatos fény Ez a tíz mécsessel ellátott, melegfehér fénnyel világító égősor különösen kellemes légkört biztosít - az elemes működtetésnek köszönhetően szinte bárhol! Az időjárásálló textilszövetből készült, tengeri mintával díszített mécsesek hangulatos világításról gondoskodnak. Bentre és kintre A hosszú kábel egyik végén egy elemtartó rekesz, a másik végét pedig egy akasztófül található. Ezen kívül a LED-es égősor olyan időzítőfunkcióval rendelkezik, amely a fényt körülbelül hat óra elteltével automatikusan kikapcsolja, majd további 18 óra elteltével újra bekapcsolja.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.