Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
LED-es mennyezeti lámpa

LED-es mennyezeti lámpa

Ez a szálcsiszolt fémből készült mennyezeti lámpa időtlen és egyszerű dizájnjával minden lakberendezési stílushoz illik és kellemes, melegfehér fénybe borítja a helyiséget. A különböző területek a négy igény szerint állítható spotlámpáknak köszönhetően célzottan megvilágíthatók - a világítás intenzitása pedig a stepdimming funkció révén négy fokozatban szabályozható. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt a lámpát egy A+ energiaosztályba tartozó LED-es izzóval látták el. 340 lumen spotlámpánként, 13 kWh/1.000 h. Melegfehér kibocsátott szín.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.