Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2018
LED-es napelemes lámpa

LED-es napelemes lámpa

Lámpák és világítás otthonra és a kertbe Akár a legutóbbi nyaralásból származó homok és kagylók vagy a kertből való moha és ágak: ez a csavaros zárral rendelkező napelemes lámpa tetszés szerint megtölthető és díszíthető. A beépített LED-ek belülről világítják meg melegfehér fénnyel az üveget, így biztosítanak hangulatos megvilágítást az asztalon. Energiatakarékos napelemes üzemmód A fedélben napelemmel ellátott lámpa bőrhatású, mutatós pánttal rendelkezik. Szürkületkor automatikusan bekapcsol - ám emellett a fedelében található be-/kikapcsolóval is működtethető.
4 295 Ft
4 295 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 38/2018  Kerti kellékek & tárolók

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.