Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2018
LED-es olvasólámpa

LED-es olvasólámpa

Nyugodtan olvasni úgy, hogy senkit se zavarjon a fény - ezzel a LED-es olvasólámpával mindez lehetséges. Olyan hajlítható lámpakarral rendelkezik, amely világos, melegfehér fényű, célzott megvilágítást biztosít ott, ahol szükség van rá. Funkcionális A mellékelt USB-töltőkábellel feltölthető akkumulátor mintegy tíz órányi világításról gondoskodik. Az olvasólámpa felcsíptethető vagy felállítható, az olvasókar pedig helytakarékosan összetekerhető, amennyiben éppen nincs rá szükség. A lámpát töltöttségi szintet kijelző lámpával és csúszásgátló szilikontalpakkal is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2018  Akár 50% kedvezménnyel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.