Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2016
LED-es szekrényvilágítás

LED-es szekrényvilágítás

Ajtót ki, lámpát fel A LED-es szekrényvilágítást körülbelül három méteres hatótávolságú mozgásérzékelővel látták el. Így amint az ajtó kinyílik, a nyolc melegfehér fényű LED világítani kezd. Mintegy 30 másodperc elteltével a lámpa automatikusan kikapcsol. A mozgásérzékelő hatótávolsága saját fényforrás nélküli kisebb helyiségekhez is ideálissá teszi a lámpát. Egyszerű felszerelés A szekrényvilágítás be- és kikapcsolóval rendelkezik, a rögzítés mágneses lemezzel történik - így igény esetén a lámpa egyszerűen levehető. A lámpa csavarozással is rögzíthető.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 29/2016  Tiszta kényelem!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.