Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2017
Led-es valódi viaszgyertya, rattan

Led-es valódi viaszgyertya, rattan

A melegfehér fénnyel világító LED-es valódi viaszgyertya lángja igazi gyertyaként lobog és meghitt hangulatot biztosít a négy fal között. A rattanhatású LED-es gyertya jól mutat például az ablakpárkányon vagy a tálalón. A gyertya alján be- és kikapcsoló is található, légmozgást érzékelő szenzorjának köszönhetően pedig elfújással kikapcsolható. Lobogó gyertyahatás – tűzveszély nélkül Ennek a LED-es valódi viaszgyertyának a lobogó fénye valódi gyertyalánghatást biztosít. A LED-ek nem termelnek hőt, ezért a LED-es gyertya textíliák, pl. függöny közelében is használható. Elemmel működik A LED-es valódi viaszgyertya LR06-os típusú AA elemekkel működik. Az elemtartó rekesz a gyertya aljában található. Egy készlet elemmel kb. 200 órán át világít.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.