Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2018
Lépcsős virágtartó

Lépcsős virágtartó

Virágok és egyéb növények a legkisebb helyen: ez a lépcsős virágtartó választás szerint falhoz támasztható vagy a hozzátartozó készlet segítségével szabadon is elhelyezhető. A kereskedelmi forgalomban kapható virágládákhoz és cserepekhez használható négy kivehető láda minden esetben sok helyet biztosít a kreatív kertészkedéshez. A ládákat olyan nyitott aljjal látták el, amely révén nem gyűlik össze bennük a víz, ezen kívül a virágtartó lépcső UV- és időjárásálló is. Nem csak nagyon dekoratívan mutat, hanem többfunkciós is: a nyitott ládák díszítéshez vagy tárolófelületként használhatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.