Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2017
Lépésszámláló

Lépésszámláló

Lépésről lépésre a kitűzött edzési célszintig: annak, aki pontosan szeretné rögzíteni eredményeit, személyi edzőre van szüksége - vagy olyan műszaki segédeszközre, mint amilyen ez a lépésszámláló. És a praktikus kiegészítő sokkal többre képes annál, mint hogy naponta csak a megtett lépéseket számolja. Funkcionális részletek A 3D-s szenzorral rendelkező elektronikus impulzusadónak köszönhetően bárhova helyezhető Kimutatja a megtett lépések számát, az időt, a távolságot, a kalóriafogyasztást, az elégetett zsír mennyiségét, az aktuális sebességet, a napi átlag- és maximumsebességet Megvilágított LC-kijelző 7 napig tárolható adatok és egész heti adatok kimutatása Beállítható és tárolható az egyéni magasság és testsúly Lépésre, távolságra és sebességre beállítható célzott edzés Stopperóra funkció 3 különböző rögzítési lehetőség: övre rögzíthető csíptetővel - egyszerűen a zsebre is csíptethető, sztreccs szalaggal a karra vagy lábra történő rögzítéshez
3 295 Ft
3 295Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2017  Futás & fitnesz

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.