Schließen

Letisztult kényelem

Női fehérneműk & hálóruhák

Kedvenceink a kollekcióból

Elbűvölően stílusos

Mályvaszínű női fehérneműk

Hihetetlenül sokoldalú

Akár varrás nélküli kényelmes, szuper könnyű vagy tartást adó melltartókínálatunkban mindenki rátalálhat az igényeinek leginkább megfelelő fehérneműre.

A kicsinyítő melltartóhoz

85-95D, 85-100E

 • Speciális szabásvonal – egy kosármérettel kisebbnek látszik a mell
 • A merevítőknek és az oldalsó power mesh zónáknak köszönhetően optimálisan tart

A kosaras melltartóhoz

80-95D, 80-95E

 • Speciális, kényelmes szabásvonal nagyobb méretekhez
 • Varrás nélküli, kétrétegű kosarak merevítőkkel

A puha kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Gyengéden formál merevítő nélkül, enyhén párnázott kosarakkal
 • Finom csipkével a kosárszegélynél

A variálható melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Négyféleképpen hordható – minden öltözékhez illik
 • Csúszásgátló hatás az oldalsó részek innovatív bélésének köszönhetően

A merevítős melltartóhoz

75-85B, 80-90C

 • Szivacsbetétek nélkül kölcsönöz természetes dekoltázst
 • Kétrétegű, nem átlátszó kosarak

A merevítős melltartóhoz

80-95D, 80-95E

 • Speciális, kényelmes szabásvonal nagyobb méretekhez
 • Mutatós csipkével a kosárnál és a pántoknál

A kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 80-85C

 • Természetes dekoltázst kölcsönző, varrás nélkül előformázott, könnyű, puha kosarak merevítőkkel
 • A kosarak szinte teljesen láthatatlanok - ideális szűk felsők alá

A spacer melltartóhoz

75-80A,75-85B,75-85C

 • Kétféleképpen hordható: normál pántokkal vagy nyakba akasztva
 • Különösen könnyű és lélegző kosarak spacer anyagból
Kreuzgrößen

A keresztméretek

Ha kedvenc melltartója éppen nem kapható az Ön méretében, akkor a keresztméretek jelentik a megoldás. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mell alatti körméretet és kisebb kosárméretet választunk – vagy fordítva. A 80 B keresztmérete pl. a 85 A és a 75 C.

Divatban a testszín

Fehérneműk nude árnyalatokban

Nude árnyalatok

Testszínű fehérneműk

A testszínű fehérneműk nem tűnnek át a ruha alatt, ezáltal tökéletes viseletet biztosítanak a fehér, illetve a világos ruházat alatt.

A még csinosabb megjelenésért

Alakformáló fehérneműk

Shapewear

Alakformáló fehérneműk

A nőies domborulatokat tökéletesen ki lehet hangsúlyozni. Az alakformáló fehérneműk ebben nyújtanak segítséget, hiszen gyengéden formáló tulajdonságaiknak köszönhetően előnyösen hangsúlyozzák ki az alakot.

Minden nap komfortosan

Női fehérneműk nagyobb méretekben

 
 
  
 
   
  
   
 
  
    
 
 
  
 

Szép álmokat!

Hálóingek & pizsamák

Kényelmes pihenés

Szabadidőruhák nőknek

Fekete & fehér

Fehérneműk klasszikus színekben

 
 
Sajnos már elfogyott
   
  
   
 
      
   
  
  

Ragyogóan szép

Ezüst ékszerek & órák

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.