Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 45 2016
Linzer- és süteménykiszúró készlet, 3 darabos

Linzer- és süteménykiszúró készlet

A linzer a karácsonyi süteménykínálat klasszikus szereplője. Ezekkel a kiszúrókkal könnyedén elkészíthetők, hiszen a formákat körbefutó szilikongyűrűvel látták el a kényelmes kiszúrás érdekében. A 3 darabos süteménykiszúró készlet mosogatógépben tisztítható. Egy finom receptjavaslat is tartozik hozzá. A kiszúrók mindkét oldala használható A kiszúrók mindkét oldala használható. A sütemények aljának elkészítéséhez a minta nélküli oldalt, a felső részhez pedig a szívvel-, csillaggal vagy körrel ellátott oldalt használja. Miután megsült a tészta, aljukat kenje be lekvárral, majd helyezze rá a felső oldalt - máris kész az ínycsiklandozó emeletes sütemény.
2 495 Ft
2 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.