Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2016
Longboard

Longboard

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor nyáron a sima aszfalton gördeszkázhatunk. A hosszú gördeszkák, ahogy a neve is jelzi, a hagyományos gördeszkáknál hosszabbak, így a tengelyek közötti távolság is nagyobb, amely nagy sebesség esetén is optimális stabilitást biztosít. Freeride-Deck Freerider formájú deszkájával sokféle manőver kivitelezhető a kellemes "carventől" egészen az energikus "slidesig", kanyarokig és trükkökig. A deszka kezdők és haladók számára egyaránt alkalmas, 100 cm-es hosszával pedig szinte valamennyi területen könnyen használható. Alsó részét háromszínű, nyomott grafikus mintával, felső részét pedig fekete, nyomott griptape mintával látták el.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2016  Sport & hobbi

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.