Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 24 2017
Macska játéktorony

Macska játéktorony

Kompakt játéktorony kaparófával macskáknak Ez a kaparófával ellátott játéktorony garantáltan gyorsan válik a macskák találkozóhelyévé - mindegy, hol helyezzük el a lakásban, hiszen kompakt méreteinek köszönhetően bárhol elfér. Sokoldalú macska játéktorony Ennek a macskajátéknak köszönhetően biztosan nem fog unatkozni a cica: a két műanyaglabdával és 16 kerek lyukkal ellátott stabil dobozban lévő akciójáték képezi a játék alapját és gondoskodik a kellő stabilitásról. A szizál kaparófelülettel rendelkezező, rögzített rúd még a legélesebb karmoknak is ellenáll - a rugalmas szalagon függő plüsslabdával ellátott, rácsavarozott lemez és a párnázott fekvőfelület egyszerre csábítja a macskát játékra és pihenésre.
6 995 Ft
6 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.