Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 9 2018
Magasított virágágyás

Magasított virágágyás

Ez a levehető ültetőbetéttel ellátott, magasított virágágyás már a kezdetektől fogva ideális körülményeket teremt a palánták számára a megfelelő növekedéshez - majd ezen időszakot követően betét nélkül biztosít helyet a további fejlődéshez. Növénytermesztés védett ágyásban A felállítható, átlátszó fedéllel ellátott ültetőbetét optimálisan beengedi a fényt és két kampóval zárható. A fedelet két kivetőpánt tartja nyitott állapotban, így nyugodt munkavégzést tesz lehetővé a ládában. A fenéklap enyhén lejt, így a felesleges öntözővíz lefolyik és nem gyűlik össze a ládában. A virágágyás impregnált, időjárásálló tömörfenyőből készült, a műanyagtalpak magassága pedig állítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.