Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2012
Magasnyomású tisztító

Magasnyomású tisztító

Különösen kicsi, kézhezálló és könnyű. Speciális rátétjének köszönhetően könnyen és alaposan megtisztíthatók az erkélyek, tetőteraszok és kültéri, sima padlófelületek. A speciális adapter révén beltéri vízcsatlakozásokhoz is alkalmas. Megbízható, csepegés elleni védelemmel is ellátták. Két hosszabbító cső, nagynyomású tömlőhöz való gyorskuplung, tisztítószerhez való szívótömlő, nagynyomású pisztoly és a padlótisztításhoz használható, a felcsapódó víz elleni, kombinált védelemmel ellátott „power” súrolókefe, valamint a tartozékok tárolására szolgáló eszköz is tartozik hozzá. Made in Germany. Max. 100 bar. Max. 340 l/ h.
27 990 Ft
27 990Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2012  Újra a szabadban!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.