Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2017
Manikűr- és pedikűrkészülék

Manikűr- és pedikűrkészülék

Az ápolt kezek és lábak vonzzák a tekintetet. Ez a manikűr- és pedikűrkészülék két sebességfokozattal, valamint bal- és jobboldali forgással rendelkezik. A markolat ergonomikusan formázott és jól illik a kézbe. A külön bekapcsolható világítás optimális fényviszonyokat teremt és célzott munkavégzést tesz lehetővé a körömápolás során. 6 rátét a körömápoláshoz A hat különböző rátétnek köszönhetően otthon is éppen olyan jól fog sikerülni a manikűr és a pedikűr, mint egy profinál. A körmök a finom vagy az extra finom zafír csiszolókoronggal rövidíthetők. Ezt követően a polírozó fej gondoskodik a csillogó körmökről. A frézerrel a körömágybőr egyszerűen és biztonságosan eltávolítható. A kicsi és a nagy zafír csiszolókorong a hámréteg és a bőrkeményedés eltávolítására szolgál.
2 995 Ft
2 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.