Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 19 2019
Manikűr- és pedikűrkészülék

Manikűr- és pedikűrkészülék

Ergonomikusan formázott és könnyen használható Az ápolt kezek és lábak magukhoz vonzzák a tekinteteket. Ez a manikűr- és pedikűrkészülék két sebességfokozattal, valamint jobb- és baloldali forgással működik. A bekapcsolható világítás optimális fényviszonyokat és célzott munkavégzést biztosít a körömápolás közben. 6 rátét a tökéletesen ápolt körmökért A hat különböző rátétnek köszönhetően otthon is ugyanolyan lesz a manikűr és a pedikűr, mintha profinál járt volna. A körmök rövidítése a finom vagy extra finom kivitelben készült zafír csiszolólap segítségével történik. Az ezt követő, polírozórátéttel végzendő művelet csillogóvá teszi a körmöket. A frézerrátét segítségével egyszerűen és biztonságosan eltávolítható a körömbőr. A kis és nagy zafír csiszolókorong az elhalt hámot és a bőrkeményedéseket távolítja el.
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.