Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Újdonság!

MeatBoss – Steak otthon, akár egy étteremben

 

A világ legjobb steakjeinek elkészítéséhez


A MeatBoss magas hőmérsékletű grillsütőben uralkodó 850°C néhány perc alatt optimális sütésről és olyan páratlan ízélményről gondoskodik, melyet Ön eddig csak steak éttermekben élhetett át - intenzív, pörkölt aromával és csodálatosan ropogós kéreggel.

Most 96 995 Ft-os áron.
A készlet erejéig.

Megrendelem a MeatBoss-t
A Boss bemutatkozó videója

A Tchibo bemutatja: MeatBoss

MeatBoss – előnyeiről röviden

Grillezés 850°C-on

A MeatBoss-ban a kiváló minőségű kvarc fűtőelemek legfeljebb 850°C-on gondoskodnak arról a húson létrejövő tökéletesen ropogós rétegről, amelyet a steakre specializálódott éttermekből ismerhetünk - mindössze néhány perc alatt.

Egyszerű használat

Használata hihetetlenül egyszerű. A grillrács a levehető markolatnak köszönhetően hat különböző magasságan betolható - a hús fajtájától és vastagságától függően. Időzítővel, automatikus kikapcsolással és kényelmesen kezelhető LED-kijelzős érintőképernyővel rendelkezik.

Különleges dizájn

A MeatBoss külsejét tekintve is lenyűgöző aktív hűtéssel ellátott, elegáns, porbevonatú cool touch burkolatának köszönhetően. Grillrács, grillrácsmarkolat, csepegtetőtál és kínálótál is tartozik hozzá, minden része mosogatógépben tisztítható.

Egyedi beállítások

A sütési hőmérséklet 400 és 850°C között 25°C-os lépésekben beállítható. Akár medium rare (közepesen átsült-véres) vagy well done (teljesen átsült): a tökéletes eredmény elérése érdekében 1 és 10 perc közé állíthatja be az időzítőt 30 másodperces lépésekben.