Schließen

Mediterrán hangulatban

Bútorok, dekorációk & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Varázslatos otthoni pillanatok

Lakberendezési ötletek a nappaliba

Stílusos érkezés

Bútorok az előszobába

A pihentető alvásért

Bútorok & textilek a hálószobába

  

Lenvászon, a jó érzésért

Természetesen fenntartható: a tisztán növényi alapú lenrostokat a lennövényből nyerik. A lenvászon természetéből adódóan nagyon erős, lélegző, nem bolyhosodik, hűsítő és allergiások is használhatják.

Mindemellett: textíliáink 100% lenvászonból vagy félvászonból készülnek, ez utóbbi esetben a lenvászon mellett ellenőrzött gazdálkodásból származó pamutot is tartalmaznak.
  
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  
Sajnos már elfogyott
  

Pihentető alvás elvitelre

A hálózsák már a múlté. Ennek a stílusos ágyneműgarnitúrának köszönhetően útközben is mindig Önnel lehet paplanja & párnája. Praktikus: a kompakt tárolótasakban utazáskor is minden tiszta marad.
 
        
néhány darab kapható
  

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.