Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2015
Meggymagozó

Meggymagozó

Leválasztja a gyümölcshúst a magról Ez a praktikus konyhai segédeszköz időt és fáradságot takarít meg! A meggymagozó egyszerűen és tisztán választja szét a magot és a gyümölcshúst. Friss vagy konzervgyümölcshöz is használható és kényelmesen, folyó víz alatt tisztítható. A meggymagozó a csúszásgátló szilikontalpaknak köszönhetően mindig a helyén marad. Nagyobb mennyiséghez is ideális Ezzel a praktikus segédeszközzel a nagyobb mennyiségű gyümölcs kimagozása sem jelent problémát. A készülék a meggymagot kinyomja, amely aztán a nagy gyűjtőtartályba kerül - a kimagozott meggy pedig kigurul a készülékből.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 22/2015  Saját kezűleg, szeretettel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.