Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Jó melegbe burkolózva

Gyerekruhák & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Trendi ruhák hideg napokra

Ruhák gyerekeknek 98/104-es és 170/176-os méret között

122/128-as méretig

Színpompás darabok

Fehérneműk és hálóruhák gyerekeknek

Nagyszerű darabok kisgyerekeknek & babáknak

Ruhák gyerekeknek 50/56-os és 98/104-es méret között

Annyira jó, annyira kényelmes!

Fehérneműk és hálóruhák kisgyerekeknek és babáknak

 
  • 3 hosszú ujjú body szettben
Bőrbarát, tiszta pamut
4 995Ft
Gyorsnézet

50/56-os és 62/68-as méret között átlapolós fazonnal: az oldalt és alul található patentgomboknak köszönhetően teljesen szétnyitható

74/80-as és 98/104-es méret között belebújós fazonnal: az alul található patentgombok segítségével könnyen fel- és levehető
  
 
   

50/56-os és 74/80-as méret között talppal

86/92-es mérettől rugalmas szegéllyel a nadrágszárvégen
  
  
  
     
 

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.