Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Mennyei kényeztetés

Masszázs- & szépségápolási kellékek

Kedvenceink a kollekcióból

Kényelem éjjel-nappal

Szabadidő- & hálóruhák

 
  
     
Sajnos már elfogyott
  
   
   
  
Sajnos már elfogyott
    
  
 
 
 
  
Tudatos élet

Mi a biopamutot választjuk!

A fürdőköpenyhez, hálóinghez és társaikhoz felhasznált pamut ökológiai gazdálkodásból származik. Ezáltal vizet takarítunk meg, óvjuk a talajt, valamint védjük az embert és környezetét. Mindemellett: textíliáink 85%-a már ma is biopamuttal készül.
  
  

Egyszerű, de nagyszerű!

Masszázskellékek & kiegészítők lazításhoz

 
Tipp lazításhoz

Súly a jobb közérzetért

Egy teher, amely tehermentesítő hatású? Furcsán hangzik, pedig így van. A takaróban található kis üveggolyócskák enyhe nyomást fejtenek ki. Így a takaró olyan, akár egy gyengéd ölelés.
Egészségmegőrzés

Varázslatos izompólyák

Az izompólyák olyan kötőszöveti rostok, amelyek az összes izmot, szervet és csontot körülveszik. Testünk mozgékonyságáról és stabilitásáról gondoskodnak.

Az izompólyák edzésekor az izmok körüli kötőszövetet dolgoztatjuk meg intenzíven. Ezáltal javul a mozgékonyság és csökken a sérülések vagy húzódások veszélye.
 

Kellemes pihenés

Melegítő párnák & takarók

Így teljes a kényelem

  
     
      
    
  
   
  

Egy kis énidő

Szépségápolási kellékek & kiegészítők

Egészségmegőrzés

Ötletek a jó közérzet biztosításához

Minden a helyén

Kiegészítők tároláshoz & rendszerezéshez

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.