Schließen

Mennyezeti lámpa, fehér

18 995Ft
 • Raktáron
Szállítási határidő
Sze, 2021.03.03. -tól-/-től P, 2021.03.05.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
 • Kellemes, meleg fényt árasztó, mutatós, XL méretű LED-es filament izzóval
 • Közvetett megvilágításról gondoskodó, ezüstszínű bevonattal ellátott izzóbúra, a fényerősség kívülről szabályozható, Ø kb. 9,5 cm
 • Gipsz lámpatest stílusos stukkó díszítéssel
 • A test tetszőlegesen lefesthető

Mennyezeti lámpa, fehér

Megrendelési szám 131190
Mindenki szereti lakásában a stílusos kiegészítőket. Ha pedig még kellemes légkörről is gondoskodnak - annál jobb! Akárcsak ez a lámpa, amely stukkó hatásával áraszt visszafogott retró bájt. A lámpa alakíthatóságának köszönheti különlegességét. A gipszből készült test barátságos fehér színben hagyható - vagy tetszés szerint a berendezéshez illő színnel lefesthető. Ezen kívül a sokoldalú kiegészítő fali és mennyezeti lámpaként egyaránt használható.

Közvetett világítás
A lámpához egy olyan egyedülállóan nagy méretű, szabályozható fényerejű filament izzó tartozik, amelynek alsó oldalát ezüstszínű bevonattal látták el. Így meleg fényével gondoskodik a közvetett megvilágításról és a kellemes hangulatról. Ám egyéb olyan izzókkal is használható, amelyek beleillenek az E27 foglalatba.

Szín

Fehér lámpatest

Anyag

Gipsz és fém lámpatest

Méretek

Lámpatest Ø kb. 30 cm, magasság kb. 5 cm
Izzó Ø k. b9,5 cm, magasság kb. 14 cm

Tartalom / tartozékok

XL méretű LED-es filament izzóval, szerelési anyaggal és használati útmutatóval

Teljesítmény

7 watt

Műszaki adatok

XL méretű LED-es filament izzó, 680 lumen, 2.700 kelvin

További termékinformációk letöltése

Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

131190

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.