Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2017
Mennyezeti lámpa

Mennyezeti lámpa

Purista dizájn, amely érvényesülni engedi a fényt: ez a vintage hatású mennyezeti lámpa bármely helyiséget kellemes, melegfehér fénnyel tölt meg, magassága pedig igény szerint állítható. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt az íróasztali lámpát egy A+ energiahatékonysági osztályba LED-es izzóval látták el: 10.000 kapcsolási ciklus, 2.200 K színhőmérséklet, felfutási idő < 2 mp., a fényerősség nem szabályozható, hossz kb. 80 mm, Ø kb. 118 mm, izzófoglalat E27. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2017  Varrás & tárolás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.