Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Mikroszálas portörlő, 2in1

Mikroszálas portörlő

Ez a mikroszálas portörlő tényleg mindent tud: a mindennapos használat során kiváló porfelvétel jellemzi, így sima felületek, valamint nehezen elérhető helyek alapos tisztítását teszi lehetővé. Kétszeresen is átgondolt A portörlő olyan nagyméretű felületekhez ideális, mint például a televízió vagy a polcok, a nyélben található mini portörlő a réseket, a sztereóberendezés alatti és a dísztárgyak közötti területet vagy az egyéb nehezen elérhető helyeket tisztítja meg. A huzat levehető és mosható, a nyelet pedig akasztókarikával is ellátták. Kiváló minőségű mikroszálak Optimális tisztítás: a port és a szennyeződést fellazítja, melyet aztán a finom szálak gyűjtenek össze.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Tiszta otthon

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.