Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Minden a helyén!

Rendszerezési eszközök & kiegészítők

Kis lakás, végtelen lehetőségek: lakberendezési ötleteinknek köszönhetően könnyedén takarékoskodhat a hellyel. A bámulatos tárolóhely-megoldások és a sokoldalú bútorok néhány négyzetméteren is csodákra képesek. Lelje örömét a lakberendezésben!

Termékkínálatunk kiemelt darabjai

Ötletek az előszobába

Praktikus & dekoratív megoldások

 

Fali tárolóhely bicikliknek

Aki igazán szereti a kerékpárját, az szívesen tárolja bent a lakásában kétkerekűjét. Ezen a bicikliakasztón biztonságban tudhatja járművét, a fából készült tárolófelületek és a kiegészítő kampó mindemellett helyt biztosít a kulcsok, sapkák és egyéb apró holmik számára.
  
 
  
  
  
 
 • 2 az 1-ben kulcstartó-rendszerező
Fémkosárkával pl. levelek vagy pénztárca számára
3 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
 
 
 
  
 • 3 öntapadós akasztó szettben
Gyorsan felhelyezhető – egyszerűen csak fel kell ragasztani
2 495Ft
1 995Ft
Gyorsnézet

Minden a legnagyobb rendben

Kiegészítők akár kisebb lakásokba is

3 hasznos tárolómegoldás

  

Igazán sokoldalú

A fokozatmentesen állítható magasságú ruhaállvány ferde tetősíkokhoz és lépcsőkhöz is tökéletesen illik - így egy tárolóhely sem marad kihasználatlan.
Megnézem a ruhaállványt

Átalakítható berendezés

Dolgozóasztal, étkezőasztal vagy kézműves asztal – ez az univerzális asztal variálható moduljainak és rengeteg tárolóhelyének köszönhetően mindig jó szolgálatot tesz.
Megnézem az asztalt

Egyszerű, de nagyszerű!

Ez a rendeződoboz az összehajtható fedélnek köszönhetően háromféleképpen használható: zárva, lehajtva vagy a nagyobb tárolóhely érdekében felhajtva.
Megnézem a dobozt

Még több hely

További tárolási lehetőségek a hálószobába

    
  
  
Sajnos már elfogyott
 • Összehajtható ruhásszekrény akasztóval
Változatos tárolási lehetőséget és sok tárolóhelyet biztosít
15 995Ft
11 995Ft
   
 
  
 
 
 
 
 • Ruhatartó szekrényekhez
Kiegészítő tárolóhelyet biztosít
6 495Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
  
 • Textil cipőtartó polc 12 rekesszel
9 rekesz cipőknek, 3 rekesz csizmáknak
9 495Ft
5 295Ft
Gyorsnézet
 
  
  
  
 • 2 XXL vákuumos tárolótáska szettben
Pl. kerti textíliák, bőröndök légmentes tárolásához
3 995Ft
3 495Ft
Gyorsnézet
  
 
Sajnos már elfogyott
 • 2 lapos vákuum tárolótáska szettben
Pl. textíliák és ágyneműk légmentes tárolásához
1 995Ft
 
 
 
 
 • Köztes polc
Igény szerint 2 fal vagy szekrényfal közé helyezhető
4 995Ft
3 495Ft
Gyorsnézet
 
 • 2 változtatható méretű polcbetét szettben
További tárolóhelyet biztosít a szekrényben
6 495Ft
5 495Ft
Gyorsnézet
  
 
 • 2 LED-es lámpa fiókba szettben
Automatikusan be- és kikapcsol a fiók nyitásakor és becsukásakor
2 995Ft
2 295Ft
Gyorsnézet
 

Rendezett iroda & alkotóműhely

Hasznos segítőtársak a hatékony munkavégzésért

  
   
   
 

Mutatós telefontöltés

Erről a fenntartható bambuszból készült szemrevaló tárolótálról nem is lehet észrevenni azonnal, hogy okostelefonokhoz való induktív töltőfunkcióval rendelkezik. Az indukciós felületen kívül egy tolltartó rekesszel és egyéb apróságok tárolására szolgáló két rekesszel is ellátták a töltőállomást. Szerintünk egyszerűen zseniális! ♡
        
  
 
 • Csíptetős LED-es lámpa
Energia: A+ (A++-tól A-ig)   
6 995Ft
Gyorsnézet
 
 
Sajnos már elfogyott
 • Íróasztali rendező
Irodaszerek stb. átlátható és könnyen hozzáférhető tárolásához
4 995Ft
4 495Ft
 
 • Kábelrendező doboz
Praktikus doboz kábelek és elosztók tárolásához
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
  
 • Üzenő tábla, arany, 6 csiptetővel
6 fém csíptetővel pl. képeslapok rögzítéséhez
7 995Ft
4 295Ft
Gyorsnézet
  

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.