Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 27 2012
Mini hangszóró állomás, fehér

Mini hangszóró állomás, fehér

Kompakt forma – iPod-hoz és iPhone-hoz való adapterrel. AUX-csatlakozó MP3-lejátszóhoz. Kényelmesen, távirányítóval vezérelhető. Ébresztési funkció az iPod, iPhone, rádió vagy hangjelzés segítségével. Töltő funkcióval iPod-hoz és iPhone-hoz, a megfelelő töltöttségi szint elérése után automatikusan kikapcsol. Szundi (snooze) funkcióval, elalvás időzítővel és 20 beprogramozható rádióadóval. Az LC-kijelző fényerőssége állítható. Huzalantennás. iPod classic, iPod touch 4G, iPod nano (4. és 5. generáció), iPhone 3GS és iPhone 4 típusú készülékekhez használható adapter is tartozik hozzá. Tápegység és AUX-kábel is tartozik hozzá
14 990 Ft
14 990Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 27/2012  Divat a technológia

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.