Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 10 2018
Mini Stereo berendezés, Sony

Mini Stereo berendezés, Sony CMT-X5CD

Ez a hálózatba csatlakoztatható All-In-One rendszerrel készült Sony Mini Stereo berendezés minden létező forrásról működtethető. Az Airplay és DLNA* eszközökkel ellátott WiFi-nek, Bluetooth® és NFC™ technológiának köszönhetően a zene streamelése és átvitele hihetetlenül egyszerű és kényelmes - történjen az okostelefonról, laptopról vagy táblagépről. Ezen kívül a berendezés kiváló hangminőségével is lenyűgöz, de természetesen CD-t is lejátszhat vele és hagyományos rádiót is hallgathat. Műszaki specifikációk SongPal alkalmazással vezérelhető Kiváló hangminőség a DSEE-vel ellátott Clear Audio+ és az extra sok basszus hangot biztosító passzív membránnak köszönhetően CD-meghajtó és FM-állomáskereső 20 beprogramozható rádióadóhellyel A beépített S-Master digitális erősítő telt hangzást biztosít, miközben kevés áramot fogyaszt AUX-bemenet és USB-csatlakozó Az NFC™ technológia révén gyorsan csatlakozik az okostelefonhoz

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.