Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 12 2016
Mini sütőforma

20 mini sütőforma szettben

20 mini süteményhez De jó, hogy ennek a szilikon sütőformának a segítségével annyira könnyű sütni, hiszen ezeknek a szív, pillangó és virág alakú finomságoknak senki sem tud ellenállni. A forma desszertek készítésére is alkalmas - receptjavaslat is tartozik hozzá! ===Innovatív szilikonból== A szilikon számos jó tulajdonsága miatt napjainkban már egy konyhából sem nélkülözhető. Ezt a sütőformát nem kell kikenni, emellett hagyományos és mikrohullámú sütőben, valamint fagyasztóban egyaránt használható. Praktikus tapadásmentes bevonata és az anyag rugalmassága révén az elkészült sütemény könnyedén kivehető belőle. A sütőforma mosogatógépben tisztítható, valamint –30 és +230 °C között hőmérsékletálló.
2 195 Ft
2 195Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2016  Konyhai segítőtársak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek