Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2015
Mosdó alatti szekrény

Mosdó alatti szekrény

Rendezett és könnyen hozzáférhető tárolás: ez a szifonkivágással ellátott mosdó alatti szekrény olyan fürdőszobai cikkek számára biztosít helyet, amelyek eddig még nem találták meg tökéletes helyüket. A szekrény ajtajai könnyen, nyomásra nyílnak és záródnak. A 3 különböző magasságba behelyezhető polclap révén a 2 rekesz magassága igény szerint állítható. Ötletes kialakítás A mosdó alatti szekrény forgatható betétekkel rendelkezik, amelyek - attól függően, hogy hogyan szerelik fel őket - vagy piros vagy szürke színűek. Így ízlés szerint eldönthetjük, hogy milyen színárnyalatba szeretnénk öltöztetni fürdőszobánkat. Praktikus kiegészítők Szerelési anyag, fényes, krómozott fémlábak és padlókímélő betétek is tartoznak a készlethez. Szín: Fehér, tükörfényes Piros-szürke betétek Anyag: Melamingyanta bevonatú korpusz Krómszínű műanyagból készült alsó él


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.