Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 42 2016
Mosdó alatti szekrény

Mosdó alatti szekrény

Ez a mosdó alatti szekrény nem csak egy praktikus, helytakarékos bútordarab, hanem mutatós megjelenésének köszönhetően feltűnő jelenség is. A szekrény fadekorral, L-alakú korpusszal készült. A front matt fehér színű és lézerrel vágott élekkel rendelkezik. Takarólemezzel és egy nagy fiókkal is ellátták, ez utóbbi fontos fürdőszobai kiegészítők számára biztosít tárolóhelyet. Egyszerűen felszerelhető A mosdó alatti szekrény egy három dimenzióban állítható fali felfüggesztés segítségével rögzíthető. Valamennyi vasalat (talpak, pántok stb.) furattal pozicionált és stabilitást biztosít. A terméket szétszerelt állapotban szállítjuk, a készlethez szerelési anyag és útmutató is tartozik.
29 995 Ft
29 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Mosdó alatti fiókos szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
22 995 Ft Quickshop

Mosdó alatti szekrény, fehér

Kerámiafogantyúkkal
44 995 Ft 41 995 Ft Quickshop