Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 42 2016
Mosdó alatti szekrény

Mosdó alatti szekrény

Ez a mosdó alatti szekrény nem csak egy praktikus, helytakarékos bútordarab, hanem mutatós megjelenésének köszönhetően feltűnő jelenség is. A szekrény fadekorral, L-alakú korpusszal készült. A front matt fehér színű és lézerrel vágott élekkel rendelkezik. Takarólemezzel és egy nagy fiókkal is ellátták, ez utóbbi fontos fürdőszobai kiegészítők számára biztosít tárolóhelyet. Egyszerűen felszerelhető A mosdó alatti szekrény egy három dimenzióban állítható fali felfüggesztés segítségével rögzíthető. Valamennyi vasalat (talpak, pántok stb.) furattal pozicionált és stabilitást biztosít. A terméket szétszerelt állapotban szállítjuk, a készlethez szerelési anyag és útmutató is tartozik.
29 995 Ft
29 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek